Tossa de Mar Aktuell

20°C
Màx 22°C Mín 16°C
Muy nublado
Wind 0 km/h, Oeste

Tossa de Mar (Beach view)

Quelle: www.infotossa.com

La costa salvatge de Catalunya

Hi ha tantes coses per descobrir! Les altes muntanyes i la verdor de les valls són característiques pròpies del paisatge de la Costa Brava, així com les curioses formacions de roca i les platges del litoral. Aquest conjunt és el que fa que la Costa Brava sigui tant especial. Perquè no anar de visita a Barcelona, la capital cosmopolita, mentre està de vacances al càmping?

 

 

Cami de ronda a
Tossa de Mar

En poc més d’una hora a peu per un caminet costaner preciós s’arriba a Tossa de Mar, que està a una distància de 5 km. El passeig, que no té pèrdua, ressegueix el litoral salvatge i escarpat a través d’una reserva natural verge. Es recomana dur calçat còmode i càmera fotogràfica.

A la Carpeta d'excursions hi trobarà els punts d’accés il·lustrats, els itineraris exactes i un mapa topogràfic. A la recepció li facilitaran més informació

Tossa de Mar

El petit poble pesquer de Tossa de Mar es troba a 5 km del Giverola Resort. Amb les seves pintoresques cases i les flors espectaculars, enfilat al capdamunt d'un turó, l'antic poble medieval posseeix per si mateix un encant especial. A més a més, Tossa presumeix d'un alegre ambient de vacances gràcies a les seves innombrables galeries, bars, restaurants i petites botigues que venen souvenirs i productes locals. Les platges estan molt animades, especialment a l'estiu, i a les aigües també hi ha molt de moviment pels nombrosos vaixells que diàriament voregen la costa abrupta entre Giverola, Pola i Tossa. Té a la seva disposició un autobús que uneix el Giverola Resort amb Tossa de Mar.

Demani informació a recepció.

 

 

 
.