Tossa de Mar Aktuell

20°C
Màx 22°C Mín 16°C
Muy nublado
Wind 0 km/h, Oeste

Tossa de Mar (Beach view)

Quelle: www.infotossa.com

Tennis

El centre de tennis del Giverola Resort es troba molt a prop del càmping i ofereix unes instal·lacions impressionants: 11 pistes dobles (dues pistes d'argila amb superfície Conipur Tennis Force i nou pistes amb sorra de quars), sis de les quals tenen focus. Durant el 2014 hi haurà tres noves pistes de tennis (herba artificial amb sorra quars) i es renovaran tres altres pistes amb argila nova.

Contacti amb recepció per a més informació sobre la proposta de tennis.

Escola de tennis

Està interessat en classes professionals? L'escola de tennis del Giverola Resort ofereix classes en diverses llengües per a tots els nivells i totes les edats.

Interclub

Per a particulars i equips. 14 hores de classes en grup i 1 hora de classe particular amb un entrenador de tennis. Màquina llança pilotes, focus d'il·luminació i vídeo d'anàlisi inclosos.

"Intensiu" per a adults

9 hores de classes en grup i 1 hora de classe particular. Màquina llança pilotes, focus d'il·luminació i vídeo d'anàlisi inclosos. Aquest és el curs que ha d'escollir si ja sap jugar a tennis, però vol controlar millor els llançaments i jugar amb més potència.

Adults

5 hores de classes en grup. En aquest curs per a tots els nivells aprendrà a moure's amb eficàcia i a controlar les distàncies.

Júnior II (entre 11 i 16 anys)

5 hores de classes en grup. Els principiants aprendran a jugar amb una pilota de feltre i els jugadors més avançats milloraran el seu joc.

Júnior I (entre 6 i 10 anys)

5 hores de classes en grup. Els principiants aprendran a jugar amb una pilota de feltre i els jugadors més avançats milloraran el seu joc.

Classes particulars

L'entrenador de tennis imparteix classes particulars per a tots els nivells.

Torneig de tennis GIVEROLA OPEN

El torneig del club de tennis tindrà lloc un cop per setmana si hi ha suficients inscripcions.

 
.