Tossa de Mar Aktuell

20°C
Màx 22°C Mín 16°C
Muy nublado
Wind 0 km/h, Oeste

Tossa de Mar (Beach view)

Quelle: www.infotossa.com

Tennis

El centre de tennis del Giverola Resort es troba molt a prop del càmping i ofereix unes instal·lacions impressionants: 9 pistes dobles (2 pistes d'argila amb superfície Conipur Tennis Force, 4 d’herba artificial amb sorra de quars i 3 Easy-Clay pistes amb argila nova) - sis de les quals amb focus.
Durant el 2014 hi haurà tres noves pistes de tennis (herba artificial amb sorra quars) i es renovaran tres altres pistes amb argila nova.

Contacti amb la recepció per més informació sobre la proposta de tennis.

Escola de tennis

Està interessat en classes professionals? L'escola de tennis del Giverola Resort ofereix classes en diverses llengües per tots els nivells i totes les edats.

Interclub

Per particulars i equips. 14 hores de classes en grup i 1 hora de classe particular amb un entrenador de tennis. Màquina llança pilotes, focus d'il·luminació i vídeo d'anàlisi inclosos.

"Intensiu" per adults

9 hores de classes en grup i 1 hora de classe particular. Màquina llança pilotes, focus d'il·luminació i vídeo d'anàlisi inclosos. Aquest és el curs que ha d'escollir si ja sap jugar a tennis, però vol controlar millor els llançaments i jugar amb més potència.

Adults

5 hores de classes en grup. En aquest curs per a tots els nivells aprendrà a moure's amb eficàcia i a controlar les distàncies.

Júnior II (entre 11 i 16 anys)

5 hores de classes en grup. Els principiants aprendran a jugar amb una pilota de feltre i els jugadors més avançats milloraran el seu joc.

Júnior I (entre 6 i 10 anys)

5 hores de classes en grup. Els principiants aprendran a jugar amb una pilota de feltre i els jugadors més avançats milloraran el seu joc.

Classes particulars

L'entrenador de tennis imparteix classes particulars per a tots els nivells.

Torneig de tennis GIVEROLA OPEN

El torneig del club de tennis tindrà lloc un cop per setmana si hi ha suficients inscripcions.

 
.